Synoniemen voor sprong en ander woord voor sprong

sprong bestaat uit 6 letters.
sprong bevat 1 klinkers.
sprong bevat 5 medeklinkers.
sprong ( zelfstandig naamwoord )

Definitie of betekenis van sprong:

Synoniemen voor "sprong":


sprong ( zelfstandig naamwoord )

Definitie of betekenis van sprong: bepaalde zet met schaken

Synoniemen voor "sprong":


sprong ( zelfstandig naamwoord )

Definitie of betekenis van sprong:

Synoniemen voor "sprong":


  puzzels waar sprong in voor komt

  Er is nu gezocht op het woord sprong.

  Er is nu gezocht op het woord sprong.

  We hebben 12 random andere woorden geselecteerd die beginnen met de letter s

  12 random gegenereerde woorden die beginnen met de eerste 2 letters sp van het woord sprong

  Synoniemenwoordenboek en Puzzelwoordenboek: Zoek synoniem van het woord of een andere woord voor woord vinden?

  Stel jij jezelf ook vaak dezelfde vraag: welk ander woord voor dit woord? Wat zijn nou echt de goede woordvervanging voor "ontwikkeling"? Of wat is de duidelijke andere woord voor een woord "veranderen" in je zin? Of zoek je synoniem voor woord "beleggingsfonds"?

  Waarom gebruiken we synoniemen? Bij maken van een tekst kom je vaak herhaling van hetzelfde woord tegen. Het is bekend dat een van de belangrijkste tips om je tekst te verbeteren is om de weerkeren van een woord voorkomen. Gebruik synoniemen en gerelateerde woorden in je teksten en je content wordt goed leesbaar en verhoogt zoekmachinevriendelijkheid voor SEO-optimalisatie. Het beste synoniem te vinden is een uitdaging, maar het is zonder meer helpt om je tekst te verbeteren.

  En als je nog niet weet welk synoniem te gebruiken of als je geen inspiratie hebt om je tekst te verbeteren, daarvoor hebben we Synoniemenwoordenboek en Puzzelwoordenboek samengesteld die je helpen de juiste synoniemen en puzzelwoorden te vinden.
  Bijvoorbeeld, synoniem voor voorkomen, synoniem voor geld, synoniem voor ervaring, ander woord voor idee of ander woord voor betekenis

  #synoniemen

  #synoniemen nederlands

  #synoniem

  #synoniemenwoordenboek

  #Puzzelwoordenboek

  #puzzel woord

  #ander woord voor

  #oefening

  #suggestie

  Wat is een synoniem?
  Synoniem betekenis

  Een synoniem is een woord, morfeem of zin die exact of bijna hetzelfde betekent als een ander woord, morfeem of zin in dezelfde taal.
  De woorden begin, start, aanvang en sprong zijn bijvoorbeeld allemaal synoniemen van elkaar; ze zijn synoniem. De standaardtest voor synonymie is substitutie: de ene vorm kan in een zin door een andere worden vervangen zonder de betekenis ervan te veranderen. Woorden worden in één bepaalde betekenis als synoniem beschouwd: bijvoorbeeld lang en uitgebreid in de context zijn lange tijd of verlengde tijd synoniem, maar lang kan niet worden gebruikt in de uitdrukking uitgebreide familie. Synoniemen met exact dezelfde betekenis delen een seme of denotationeel sememe, terwijl synoniemen met onnauwkeurig vergelijkbare betekenissen een breder denotationeel of connotationeel sememe delen en dus overlappen binnen een semantisch veld. De eerste worden soms cognitieve synoniemen genoemd en de laatste bijna-synoniemen, plesioniemen of poeciloniemen.