Synoniemen voor Engels en ander woord voor Engels

Engels bestaat uit 6 letters.
Engels bevat 1 klinkers.
Engels bevat 5 medeklinkers.
Engels ( zelfstandig naamwoord )

Definitie of betekenis van Engels: Brythonisch is een onderfamilie van de Eiland-Keltische talen. Het staat ook bekend als Brits en is een subgroep van de P-Keltische talen.

Synoniemen voor "Engels":


Engels ( zelfstandig naamwoord )

Definitie of betekenis van Engels: Brit of brits persoon is een persoon afkomstig uit een Europese bevolkingsgroep afkomstig uit het Verenigd Koninkrijk, het eiland Man, de Kanaaleilanden en de Britse overzeese gebieden. Britten zijn grofweg onder te verdelen in vier andere bevolkingsgroepen: Engelsen, Noord-Ieren, Schotten en Welshmen.

Synoniemen voor "Engels":


Woorden die te maken hebben met Engels

deze woorden zijn gevonden op: Wikipedia

puzzels waar Engels in voor komt

Er is nu gezocht op het woord Engels.

Er is nu gezocht op het woord Engels.

We hebben 12 random andere woorden geselecteerd die beginnen met de letter E

12 random gegenereerde woorden die beginnen met de eerste 2 letters En van het woord Engels

#synoniemen

#synoniemen nederlands

#synoniem

#synoniemenwoordenboek

#Puzzelwoordenboek

#puzzel woord

#ander woord voor

#oefening

#suggestie

Wat is een synoniem?
Synoniem betekenis

Een synoniem is een woord, morfeem of zin die exact of bijna hetzelfde betekent als een ander woord, morfeem of zin in dezelfde taal.
De woorden begin, start, aanvang en sprong zijn bijvoorbeeld allemaal synoniemen van elkaar; ze zijn synoniem. De standaardtest voor synonymie is substitutie: de ene vorm kan in een zin door een andere worden vervangen zonder de betekenis ervan te veranderen. Woorden worden in één bepaalde betekenis als synoniem beschouwd: bijvoorbeeld lang en uitgebreid in de context zijn lange tijd of verlengde tijd synoniem, maar lang kan niet worden gebruikt in de uitdrukking uitgebreide familie. Synoniemen met exact dezelfde betekenis delen een seme of denotationeel sememe, terwijl synoniemen met onnauwkeurig vergelijkbare betekenissen een breder denotationeel of connotationeel sememe delen en dus overlappen binnen een semantisch veld. De eerste worden soms cognitieve synoniemen genoemd en de laatste bijna-synoniemen, plesioniemen of poeciloniemen.